De 5 kleuren voor je interieur in 2019

Ben je van plan je interieur dit jaar eens een ander kleurtje te geven? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat de trends dit jaar zullen worden? In dit blog laten we je zien wat de trendkleuren voor 2019 zijn.

1. Honinggeel

Verfmerk Flexa komt ieder jaar met hun kleur van het jaar. Voor 2019 is dit de kleur Spiced Honey geworden. Deze warme kleur van donker honing zul je in 2019 terugzien als kleur op de muur en van meubels. Daarnaast zijn er allerlei leuke woonaccessoires in deze kleur. Je kunt de kleur goed combineren met andere bruintinten of bijvoorbeeld grijs.  

2. Terracotta

Terracotta is een warme kleur die een beetje lijkt op de spiced honey, maar terracotta is net wat anders. Denk hierbij aan terracotta aardewerk. Het is een kleur voor iedereen die van een beetje natuurlijke touch in zijn of haar interieur houdt. De kleur is goed te combineren met bijvoorbeeld donkergroen of donkerblauw, maar natuurlijk ook met een natuurlijke houtkleur of grijstint.

3. Messing

Net als in 2018 zien we ook in 2019 weer veel messing terugkomen in meubels en accessoires. Het zorgt voor een chique uitstraling, past in bijna ieder interieur en is met bijna alle kleuren te combineren!

4. Groen

Groen zul je in 2019 in allerlei tinten terug zien komen. Denk bijvoorbeeld aan meubels van fluweel in chique donkergroen of leren meubels in de kleur olijfgroen/legergroen. Ook hiervoor geldt dat als je het niet aandurft om meteen de muur groen te verven, dan kun je deze kleur ook in huis halen met wat leuke accessoires.

5. Betongrijs

Wat we veel zullen zien is de kleur betongrijs. Ook donkergrijs zal in 2019 een geliefde kleur blijven voor bijvoorbeeld een bankstel. Betongrijs is lichter van kleur en goed te combineren met bijvoorbeeld groen of blauw. Het betongrijs zorgt dan voor een rustige uitstraling of juist een stoere look. 

Op onze meubelpagina hebben we nog veel meer meubels en accessoires in deze kleuren te koop. Wil je nog wat inspiratie opdoen? Volg ons dan op instagram (instagram.nl/meubio.nl), waar we meer foto’s hebben met leuke interieur ideeën!

Geef een reactie