Het partnerprogramma

Hoe werkt het partnerprogramma?

Consumenten maken graag gebruik van Meubio.nl. Op één plek kunnen zij zo meubels zoeken van allerlei verschillende meubelwinkels. Partners van Meubio.nl hebben hierdoor de mogelijkheid om meer consumenten kennis te laten maken met hun producten en zodoende meer omzet te genereren. Er zijn twee mogelijkheden om partner te worden van Meubio.nl; je kunt directe partner worden of affiliate partner. 

Directe partner van Meubio.nl

Direct partnerschap van Meubio.nl biedt veel gebruiksgemak voor de consument. Consumenten kunnen namelijk op één plek producten in hun mandje stoppen van meerdere winkels. Zo hoeven zij niet bij iedere winkel apart te bestellen en weten zij direct waar zij aan toe zijn, wat zij moeten betalen en er wordt geen winkel overgeslagen. 

Als directe partner van Meubio.nl heeft Meubio.nl informatie nodig over de voorraad van producten, de actuele prijzen en de levertijden. De producten worden aangeboden op de site van Meubio.nl. Klanten zullen hier afrekenen en Meubio.nl communiceert met directe partners wat er verkocht is. Directe partners kunnen daarna zelf aan de slag om het product daadwerkelijk aan de consument te leveren.

Zowel meubelwinkels met als zonder eigen webshop kunnen op deze manier hun online verkoop vergroten. Neem voor meer informatie en de tarieven geheel vrijblijvend contact op met mail@meubio.nl.

Affiliate partner van Meubio.nl

Ook affiliate partners bieden consumenten veel gebruikgemak, doordat de producten van meerdere winkels op één plek overzichtelijk worden weergegeven. Partners kunnen zo meer consumenten bereiken voor hun producten. 

Klanten van Meubio.nl die een product willen kopen van een affiliate partner zullen worden doorgelinkt naar de website van de affiliate partner en zullen daar hun aankoop doen. Betaling vindt dus plaats op de website van de affiliate parter zelf. 

Wil je ook eenvoudig meer klanten bereiken door je producten zichtbaar te maken voor heel veel potentiële klanten op Meubio.nl? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar mail@meubio.nl voor meer informatie.