Veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar via mail@meubio.nl en streven ernaar mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Producten op onze site worden niet door Meubio.nl geleverd. De meubelwinkels doen dit zelf en het is dus ook belangrijk om op de site van de betreffende winkel te kijken om te zien welk beleid zij hanteren met betrekking tot retourneren

Dit komt omdat Meubio.nl werkt met twee soorten partners. Sommige partners kiezen ervoor om hun producten op onze site te laten afrekenen, terwijl anderen liever zien dat er op hun site wordt afgerekend. 

Om je meubels op Meubio.nl te plaatsen, dien je partner te worden van Meubio.nl. Er zijn twee soorten partners, directe partners en affiliate partners. Bij directe partners vindt de verkoop plaats op Meubio.nl. Bij affiliate partners wordt de klant van Meubio.nl doorgestuurd naar de webshop van de partner. Bekijk de pagina over het partnerprogramma voor meer informatie over hoe je partner kunt worden van Meubio.nl

Meubio.nl heeft (nog) geen fysieke winkel. Winkels kunnen op onze site hun producten aanbieden. Sommige winkels hebben zelf wel een fysieke winkel. Hierover kun je meer vinden op de site van de winkel. 

Dit verschilt. Wij zullen je zeker niet iedere dag lastigvallen met een nieuwsbrief. We sturen alleen een nieuwsbrief als we denken dat deze interessant voor je is, bijvoorbeeld als je ergens korting kunt krijgen.

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dat vinden wij erg jammer! Je kunt je eenvoudig afmelden door onderaan de nieuwsbrief op ‘afmelden’ te klikken.